Fizetés és szállítás

1. Tegye a megvásárolni kívánt tételeket a kosárba (a termékeket egyesével tudja kiválasztani), majd a kosár tartalma dobozban be tudja állítani az egyes tételek mennyiségét.

2. Szállítási és csomagolási költségek
Bor(ok) esetében: bruttó 990 Ft - mennyiségtől függetlenül
Könyvek esetében: bruttó 990 Ft - mennyiségtől függetlenül
Ajándékutalvány és rendezvényre szóló belépőjegyek esetében a Szolgáltató nem számít fel szállítási és csomagolási pluszköltséget.

3. A Megrendelő / Számlázási adatok felületen adja meg a kért információkat. A szállítás a Vásárló által megadott címre történik. A Megjegyzés rovatban további kiegészítésre is van lehetőség. Külföldi címre történő megrendelések esetén a Szolgáltató a Vásárlóval elektronikus úton, e-mailben vagy telefonon külön egyeztet a többletköltségek kapcsán.

4. Szolgáltató a megrendeléstől számított 24 órán belül automatikus visszaigazolást küld a Vásárló által megadott e-mail címre. Amennyiben a visszaigazolás nem érkezik meg, a Vásárló mentesül az ajánlati kötöttség alól.

5. A Szolgáltató a termékeket a megrendelést követően utánvétes fizetéssel, a GLS Futárszolgálat segítségével juttatja el a Vásárlóhoz. A GLS Futárszolgálat vonatkozó irányelvei a http://www.gls-hungary.com honlapon elérhetők. A GLS Futárszolgálat központi vevőszolgálata munkanapokon 7-20 óra között elérhető a +36 1 802 0265 telefonszámon. Fax elérhetőség: +36 29 886 610, e-mail cím: info@gls-hungary.com

6. A Vásárló egyedi, személyes dedikációval is megvásárolhatják a termékeket (amennyiben kitölti az űrlap ezen részét, mindez nem kötelező eleme a tranzakciónak), ezesetben azonban a Vásárló nem gyakorolhatja az elállási jogát.

7. A Szolgáltató ügyfélszolgálatának telefonszáma: +36 70 6727 707, mely munkanapokon 9 és 16 óra között érhető el. Központi e-mail cím: webshop@csernusdoki.hu

8. További kérdések esetén az Általános Szerződési Feltételekben meghatározottak szerint kell eljárni.

Érvényes: 2013. december 12-től visszavonásig.